Contact

Mijn werkwijze:

Vanaf 1 jan 2022 heb ik besloten in de drukke maanden maart en april GEEN HUISBEZOEKEN meer af te leggen voor de normale belastingaangifte. De reden hiervoor was COVID (om besmetting van mij en mijn klanten te voorkomen), maar heb dit aangehouden omdat mijn klantenkring dusdanig is gegroeid, dat ik het te druk heb gekregen voor huisbezoeken. Een uitzondering hiervoor geldt voor aangiftes Erfbelasting, complexere aangiftes en adviesgesprekken. Na 1 mei kan ik weer afspraken inplannen, houdt wel rekening met voorrijkosten bij huisbezoek.

Belastingaangiftes en aanverwante zaken (aanvraag toeslagen, bezwaren, schenkbelasting, middeling, kort advies, btw-aangiftes e.d.) kan ik eenvoudig op afstand regelen. Middels machtigingscodes voor bepaalde diensten, kan ik vanuit huis uw belastingzaken in orde maken, en is advies gewenst, dan kan dit telefonisch, per email, of online via Teams/Zoom/Google Meeting. Bent u begonnen als ondernemer, en wilt u graag weten hoe u goed van start kunt gaan, en advies over belastingzaken waar u mee te maken krijgt, dan kan een adviesgesprek (alleen in Almere) ingepland worden. 

Vanaf 1 maart 2024 kan de jaarlijkse aangifte weer ingediend worden. Wenst u gebruik te maken van mijn diensten, dan vraag ik u om uw situatie kort toe te lichten in mijn contactformulier, waarna ik u een prijsopgave kan sturen en een short list met benodigde stukken voor de aangifte.  Deze kunt u per email naar mij sturen, bij mij in de brievenbus deponeren op Regentesseweg 68 (1312AC, Almere) of per post versturen. 

  BEDRIJFSGEGEVENS:

  FiscAlm Belastingconsulent – Mayke Swart

  Regentesseweg 68, 1312AC Almere

  KvK-nummer: 58938494

  Telnr: 06-45174499

  Email: info@fiscalm.nl (nieuw sinds 01 aug 2021!)

  Privacyverklaring

  FiscAlm hecht groot belang aan het veilig bewerken en opslaan van uw gegevens, in het bijzonder als dit persoonsgegevens zijn. De belangrijkste regels voor de verwerking van persoonsgegevens zijn per 25 mei 2018 vastgelegd in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Hoe ik deze regels toepas in mijn werkzaamheden, vindt u terug in mijn privacyverklaring.

  Download hier de privacyverklaring van FiscAlm.