Contact

Werkwijze i.v.m. het Coronavirus:

Vanaf 1 jan 2022 heb ik besloten in de drukke maanden maart en april GEEN HUISBEZOEKEN meer af te leggen voor de normale belastingaangifte. Deels vanwege COVID (om besmetting van mij en mijn klanten te voorkomen), maar ook omdat mijn klantenkring dusdanig is gegroeid, dat ik het hier te druk voor heb gekregen. Een uitzondering geldt nog wel voor aangiftes Erfbelasting. Na 1 mei kan ik op verzoek evt een afspraak inplannen, houdt wel rekening met voorrijkosten bij huisbezoek.

Belastingaangiftes en aanverwante zaken (aanvraag toeslagen, bezwaren, schenkbelasting, middeling, kort advies, btw-aangiftes e.d.) kan ik eenvoudig op afstand regelen. Middels machtigingscodes voor bepaalde diensten, kan ik vanuit huis uw belastingzaken in orde maken, en is advies gewenst, dan kan dit telefonisch, per email, of online via Teams/Zoom/Google Meeting.

Vanaf 1 maart 2022 kan de jaarlijkse aangifte weer ingediend worden. Wenst u gebruik te maken van mijn diensten, dan vraag ik u om uw situatie kort toe te lichten in mijn contactformulier waarna ik u een prijsopgave kan sturen en een short list met benodigde stukken voor de aangifte.  Deze kunt u per email naar mij sturen, bij mij in de brievenbus deponeren op Regentesseweg 68 (1312AC, Almere) of per post versturen. Wilt u alvast stukken verzamelen, dan kunt u ook de volgende checklist voor de inkomstenbelasting 2021 raadplegen: Checklist IB 2021.

TER INFO: VAN 20 – 25 OKT 2023 BEN IK AFWEZIG.

  BEDRIJFSGEGEVENS:

  FiscAlm Belastingconsulent – Mayke Swart

  Regentesseweg 68, 1312AC Almere

  KvK-nummer: 58938494

  Telnr: 06-45174499

  Email: info@fiscalm.nl (nieuw sinds 01 aug 2021!)

  Privacyverklaring

  FiscAlm hecht groot belang aan het veilig bewerken en opslaan van uw gegevens, in het bijzonder als dit persoonsgegevens zijn. De belangrijkste regels voor de verwerking van persoonsgegevens zijn per 25 mei 2018 vastgelegd in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Hoe ik deze regels toepas in mijn werkzaamheden, vindt u terug in mijn privacyverklaring.

  Download hier de privacyverklaring van FiscAlm.