Contact

Werkwijze i.v.m. het Coronavirus:

Vanaf 1 augustus 2021 leg ik weer huisbezoeken bij klanten af, indien dit gewenst is (LET OP: hier reken ik voorrijkosten voor welke te vinden zijn in het menu ‘Tarieven’ , ‘Particulieren’).

Uiteraard kan ik uw belastingaangiften en aanverwante zaken (denk aan advies, aanvraag toeslagen, bezwaren, schenkbelasting, middeling e.d. ) ook op afstand regelen. Voor het verzorgen van de belastingaangifte en overige diensten,  vraag ik tezamen met de stukken een machtigingscode op, zodat ik vanuit huis uw belastingzaken in orde kan maken. 

Vanaf 1 maart 2021 kan de jaarlijkse aangifte weer ingediend worden. Wenst u gebruik te maken van mijn diensten, dan vraag ik u om uw situatie kort toe te lichten in mijn contactformulier waarna ik u een prijsopgave kan sturen en een short list met benodigde stukken voor de aangifte.  Deze kunt u per email naar mij sturen, bij mij in de brievenbus deponeren op Regentesseweg 68 (1312AC, Almere) of per post versturen. Een uitgebreide checklist voor de inkomstenbelasting 2020 kunt u vinden door op de volgende link te klikken: Checklist_IB_2020.

  BEDRIJFSGEGEVENS:

  FiscAlm Belastingconsulent – Mayke Swart

  Regentesseweg 68 1312 AC Almere

  KvK-nummer: 58938494

  Telnr: 06-45174499

  Email: info@fiscalm.nl (nieuw sinds 01 aug 2021!)

  Privacyverklaring

  FiscAlm hecht groot belang aan het veilig bewerken en opslaan van uw gegevens, in het bijzonder als dit persoonsgegevens zijn. De belangrijkste regels voor de verwerking van persoonsgegevens zijn per 25 mei 2018 vastgelegd in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Hoe wij deze regels toepassen in onze werkzaamheden vindt u terug in mijn privacyverklaring.

  Download hier de privacyverklaring van FiscAlm.