Over mij

voila8
Mayke Swart – FiscAlm

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Mayke Swart, sinds 2013 oprichtster van FiscAlm.

Na mijn studie Economie aan de Vrije Universiteit ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest in diverse financiële functies (o.a. als Controller/ Business Analist), en op diverse financiële afdelingen en administraties in het bedrijfsleven. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van boekhouden, rapportages, budgetten, en financiële huishoudingen van organisaties. En ook erg belangrijk, in wat ‘de klant’ binnen het bedrijf wenst.

Echter, was ik op zoek naar meer vrijheid in mijn werk en een wens om meer in contact te staan met mensen en toegevoegde waarde te leveren aan ‘cijfers’.  Vandaar dat ik in 2011 de opleiding tot CB- Belastingconsulent ben gaan volgen en deze met goed gevolg en een erkend certificaat heb afgerond.

Deze opleiding is opgezet door het Register Belastingadviseurs, een instituut welke op het gebied van het opdoen van vakkennis op belastinggebied hoog aangeschreven staat. Hierdoor ben ik in bezit van de nodige kennis op het gebied van belastingwetgeving en door mijn jarenlange ervaring bij financiële afdelingen, kan ik zowel particulieren als kleine ondernemers (freelancers, zzp’ers, eenmanszaken, VOF, maatschappen) uitstekend bijstaan om hun boekhouding als wel aangifte zo optimaal mogelijk te verzorgen.

Mijn streven is om mensen meer inzicht te geven in hun belastingzaken, ze bij te staan, hulp te bieden bij aangiftes en het indienen van formulieren, en (on)gevraagd tips en adviezen te geven. Dat klanten mij in vertrouwen hun belastingzaken laten regelen en ik ervoor kan zorgen dat zij zich hier geen zorgen meer om hoeven te maken en dit hun belastingvoordeel oplevert, geeft mij wellicht de grootste voldoening.

Inmiddels werk ik nu al enige jaren met veel plezier als belastingconsulent. En ook klanten zijn erg tevreden over mij gezien alle positieve referenties die zij in de loop van de tijd hebben achtergelaten via diverse media.

Mijn aanpak is: Vakkundig, Persoonlijk, Flexibel en Betaalbaar.

Zoekt u hulp bij het regelen van uw belastingzaken, dan is FiscAlm (Mayke Swart), bij u aan het juiste adres!