Contact

Werkwijze i.v.m. het Coronavirus:

Vanaf 1 juli 2020 ben ik weer langzaamaan klanten aan het bezoeken, maar probeer dit zoveel mogelijk te beperken als de aangifte ook op afstand ingevuld kan worden. In principe kan ik alle aangiftes Inkomstenbelasting op afstand invullen, en kunt u mij uw stukken (ik stuur u een lijst met benodigdheden) inclusief machtigingscode(s) * naar mij mailen (mail@fiscalm.nl) / bij mij afgeven/ per post versturen of deponeren in mijn brievenbus op Regentesseweg 68, 1312 AC te Almere. In overleg en afhankelijk van uw situatie is huisbezoek eventueel een optie.

* Machtigingscode (s) voor u en uw fiscale partner Inkomstenbelasting 2019, kunt u eenvoudig aanvragen op https://machtigen.digid.nl/LOGIN?0. Log in met uw eigen/partners DIGID, kies voor ‘Iemand Machtigen’ in het menu, en vervolgens selecteert u ‘Inkomstenbelasting 2019’ in de lijst. Een code volgt in het volgende scherm.  Voor het verzamelen van de stukken, kunt u ook gebruik maken van de volgende Checklist-IB-2019. 

BEDRIJFSGEGEVENS:

FiscAlm Belastingconsulent – Mayke Swart

Regentesseweg 68 1312 AC Almere

KvK-nummer: 58938494

Telnr: 06-45174499

Email: mail@fiscalm.nl

Privacyverklaring

FiscAlm hecht groot belang aan het veilig bewerken en opslaan van uw gegevens, in het bijzonder als dit persoonsgegevens zijn. De belangrijkste regels voor de verwerking van persoonsgegevens zijn per 25 mei 2018 vastgelegd in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Hoe wij deze regels toepassen in onze werkzaamheden vindt u terug in mijn privacyverklaring.

Download hier de privacyverklaring van FiscAlm.