Referenties

Referenties

J. van Lienen
Snel, begrijpelijk en winstgevend.

Het was de eerste keer dat ik een belastingadviseur inschakelde, en ik sla mezelf voor m’n kop dat ik dat niet eerder had gedaan. Ik dacht dat ik alles wel zelf kon, tot het moment dat ik opeens een aanslag van circa 1000 euro op de mat kreeg. Zoiets is nooit leuk, vooral niet tijdens een verhuizing in het buitenland. Dan heb je andere zorgen en kosten aan je hoofd. De Nederlandse Belastingdienst heeft echter niet zoveel empathie, en stuurt je boekwerken met in te vullen vragen.

Ik werd met mijn potlood en vragenlijsten langzamerhand wanhopig en kwam bij FiscAlm terecht. In enkele dagen was alles geregeld: ik hoefde geen 1000 euro meer te betalen, maar mocht 380 euro van de belastingdienst ontvangen.

Dankzij FiscAlm kan ik een nieuwe eethoek kopen, en dankzij FiscAlm zijn uren aan hoofdpijn me gespaard gebleven. En dat alles op een begrijpelijke en vriendelijke manier.

Nogmaals bedankt.

M. van Wijk
Mevr Swart heeft voor mij op zeer korte termijn twee belasting aangiftes ingediend. Zei is heel vriendelijk en geeft erg goed advies. Mijn vragen werden snel beantwoord via de mail. Voor een betaalbare en professionele aangifte moet u bij deze mevrouw zijn. Zeker aan te raden!
(Bron: Google recensies, FiscAlm)

Middeling inkomsten over 3 jaaren in Heerhugowaard

Geplaatst door Alex op 16 feb. ’17
“Voor het doen van een middeling van inkomsten over 3 belastingjaren heb ik Mayke ingeschakeld. Zij reageerde binnen 24 uur en schakelde snel. Door meerdere tijdvakken van 3 jaren met elkaar te vergelijken heeft zij de maximale teruggave voor mij weten vast te stellen en dat tegen een meer dan schappelijk tarief. Uitstekende service en een aanrader als je nog op zoek bent naar een deskundige belastingconsulent die met je meedenkt! Alex T “

Belastingaangifte in Almere

Geplaatst door Annelies op 14 feb. ’17
“Als je hulp nodig hebt met fiscale vraagstukken zal Mayke je er doorheen helpen. Ze heeft veel verstand van zaken, reageert snel en helpt je zo weer verder. En dat voor een meer dan schappelijke prijs! Ook ik zeg: aanrader!”

financial support – belastingdienst in almere

Geplaatst door meurei27 op 03 mei ’16
“I was highly satisfied with the services provided and professional response and advices. The services provided gave me better results than I expected.
Good communication, ontime results and dedication. I will definetely recomend those services.
Pedro”

Aangifte IB zzp’er in Amsterdam

Geplaatst door Huisman op 23 mrt. ’16
“Mayke heeft zowel de aangifte IB 2014 als 2015 voor mij verzorgd, naar grote tevredenheid. Ze werkt snel, efficiënt en duidelijk, en de kosten voor de aangifte zijn laag. Absolute aanrader!”

Belastingaangifte ZZP-er in Almere

Geplaatst door Nathalie op 16 mrt. ’16
“Mayke heeft ons geholpen met de belastingaangifte privé/ZZP.
Zij heeft dit naar volle tevredenheid gedaan.
Wij gaan volgend jaar weer zeker gebruik maken van FiscAlm.
Een aanrader!!”

Belastingaangifte huiseigenaar in Almere

Geplaatst door Wesley op 09 mrt. ’16
“Mayke beeft mij geholpen met de Belastingaangifte van 2015 en de voorlopige aanslag van 2016. Ze is duidelijk en gaat stapsgewijs door het proces heen, al mijn vragen werden beantwoord. Ik zocht voornamelijk een belastingconsulent, omdat ik in 2015 een huis heb gekocht. Prijs/kwaliteit is zeker reëel. Ik raad het mensen zeker aan.”

Voorlopige aangifte in Almere

Geplaatst door frederiekeb op 26 feb. ’16
“Mayke heeft ons vlot door de voorlopige aangifte heen geloodst.
Met haar ervaring wist ze vlot enige “knelpunten” op te lossen.
Wij zijn hier erg mee geholpen.
Ik sluit mij aan bij “een echte aanrader”.”

Belastingaangifte ZZP-er in Almere

Geplaatst door KortingCamera op 23 jan. ’16

“Very professional accountant, very kind, gives me clear answers of all the questions. Reply emails very quick.

The price she charges is also lower than the market price, will save you a lot of money.

All these things gives me a really good impression, and I will highly recommend her to all peoples who need help for tax refund and small company accountant administration.”

Belastingaangifte in Almere

Geplaatst door Mark op 28 jul. ’15
“Erg prettige en bovenal professionele ervaring. Mayke heeft de aangifte IB naar volle tevredenheid voor ons verzorgd. Volgend jaar gaan wij beslist weer gebruik maken van haar diensten. Kan het iedereen aanraden!”

Belastingaangifte ZZP-er in Almere

Geplaatst door P. Greven op 28 apr. ’15
“Mayke heeft ook mij geholpen met de gecombineerde inkomstenbelasting prive/ZZP. Ze is duidelijk en geeft gewenst goede tips voor een betere boekhouding. Door haar ervaring en actuele kennis krijg ik nu meer geld terug!”

Belastingaangifte in Almere

Geplaatst door mkrijntjes op 14 apr. ’15
“Mayke heeft my geholpen met mijn gecombineerde inkomstenbelasting Prive/ZZP. Duidelijke en rustige uitleg, tips en hulp. Ze is op de hoogte van de relevante regelgeving en door haar tips krijg ik meer geld terug! Goede prijs kwaliteitverhouding, een aanrader.”

belastingaangifte in Amsterdam

Geplaatst door yinoali op 21 mrt. ’15
“Mayke is een bekwame vakvrouw ze weet precies waar ze me bezig komt rustig over.
Ik ben super goed geholpen.
Echt een aanrader en afspraak is afspraak.”

Boekhouding zakelijk en prive in Almere

Geplaatst door Paul op 15 jan. ’15

“Tijdens het eerste telefonisch contact nam Mayke alle tijd te inventariseren wat er moest gebeuren. Voordat zij naar me toekwam gaf zij via e-mail aan welke stukken er benodig waren en of ik die alvast klaar wilde leggen. Dat bespaarde uiteindelijk weer tijd en tijd is geld.

Ik vond het prettig dat Mayke aan huis kwam zodat ik niet met mijn complete administratie op reis moest.

Mayke kwam op mij over als een rustige persoon die weet waar ze mee bezig is.”

Belastingaangifte / Toeslagen in Almere

Geplaatst door evavdberg75 op 29 apr. ’14
“Ik heb mevrouw Swart ingeschakeld voor de belastingaangifte van mij en mijn man en het aanvragen van kinderopvangtoeslag. Zij gaf van te voren duidelijk aan wat ik klaar moest leggen, en daardoor kon zij snel – terwijl ze uitleg over alles gaf – de aangifte en aanvraag doen. Ideaal dat ze in Almere op huisbezoek komt! Ben erg tevreden over haar en zal haar ook zeker volgend jaar weer vragen om onze aangifte te doen!”

Fiscaal advies en teruggave in Amstelveen

Geplaatst door W. Schreuder op 10 feb. ’14
“Mayke heeft de aangifte van mij en mijn partner gedaan. Ik belde op maandag en dinsdag kon ze gelijk langskomen. Ze heeft stap voor stap de aangifte uitgelegd. Ik ben nu een stuk wijzer en snap mijn eigen aangifte ook veel beter. Ze was ook op de hoogte van alle aftrekposten die ik zou kunnen indienen. Als je iets niet begrijpt legt ze rustig nog een keer uit. Ik ben heel tevreden en kan iedereen haar aanraden. “

Belastingaangifte in Haarlem

Geplaatst door Marit Swart op 03 feb. ’14
“De belastingopgave werd tijdig en op een correcte wijze uitgevoerd. Ik heb de dienstverlening van FiscAlm als zeer prettig ervaren en heb mevrouw Swart leren kennen als een ervaren, kundig en meedenkend consulent. Tevens snel met de behandeling.”
(Bron: Marktplaatsadvertentie FiscAlm in de rubriek ‘Boekhouders en administrateurs’. )