Tarieven ZZP’ers


Vindt u dat u al jaren teveel betaalt aan uw boekhouder of accountantskantoor en is onduidelijk hoe het tarief is opgebouwd?

Ik ben van mening dat belastingadvies voor iedereen betaalbaar moet zijn. En transparant! Ik beschik niet over een kantoorruimte, waardoor ik mijn tarieven laag kan houden, maar u wel de gewenste kwaliteit en professionaliteit kan bieden.  Ik kom bij u thuis of op kantoor, desgewenst buiten werktijd, wat u ook kostbare tijd bespaart.  En vooraf laat ik u altijd weten welke informatie of stukken ik nodig heb, zodat ik snel en efficiënt te werk kan gaan. Onderstaande tarieven gelden wanneer de administratie compleet en juist wordt aangeleverd; is dit niet het geval, kunnen er meerkosten in rekening gebracht worden.

Ook kunt u bij mij terecht voor al uw privé-belastingzaken als bijvoorbeeld de aanvraag van toeslagen/ kindgebonden budget, het aanvragen of wijzigen van de voorlopige teruggave, schenk/ erfbelasting zaken, zie hiervoor mijn tarieven bij particulieren.

En wilt u liever de uitgaven voor administratiewerkzaamheden spreiden, dan kunt u met mij ook een vast maandbedrag (v.a. EUR 45,00 per maand excl btw) afspreken waarvoor ik alle aangiftes omzetbelasting en uw aangifte IB als ondernemer in een jaar voor u indien. Bij mij bent u vaak meer dan de helft goedkoper uit dan bij een belastingadvieskantoor. Wel de kwaliteit en persoonlijke aanpak, niet de hoge kosten!

Tarieven zzp’ers/ ondernemers (excl BTW) per 1 januari 2019:

– Aangifte inkomstenbelasting ondernemers Gemiddeld EUR 180,-.
– BTW-aangifte Gemiddeld EUR 40- 65,-
– Middeling EUR 65,-
– Administratiewerkzaamheden EUR 45.- per uur (excl reistijd)
– Fiscaal advies EUR 60.- per uur (excl reistijd)
– BTW-teruggave KOR/ BTW-suppletie EUR 60,-/ EUR 45,-